sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kunhan vain tuulee

Minulle on ehkä avautunut uusi maailma. Ei tarvitse nukkua tai syödä niin paljon. Ei tarvitse välittää niin paljon. Suurin osa asioista on kuitenkin toisarvoisia. Luovuttaminen on positiivinen asia. Nyt kun ei olla missään suomalaisten räkäposkihiihtokisoissa, on vain vapauttavaa päästää irti. Jos 'hampaat irvessä tuntui miltä tuntui' on suomalaista sisua, ei sellaista joustamattomuutta kannata paljon mainostaa.

Silloin kun osaa luopua, on ehkä mahdollista huomioida ensisijaiset asiat paremmin. Panostaa niihin asioihin, joihin voi varmuudella vaikuttaa ja antaa muiden olla. Sääli, että harvoin sitä osaa riittävän ajoissa. Tästäkin tulee laulu mieleen. 'Aurassa' maataan kylki kyljessä ja ajatellaan asiat uudelleen. Se on kyllä turhan lämpöinen kappale tähän.

Luulen, että minä kyllä löytäisin positiivisia puolia kaikista lievistä psyyken häiriötiloista. Rakastavathan bipolaarisetkin manioitaan. Ehkä elämä on muuten niin tylsää, hidasta ja tyhjää. Joko vastaan tai myötäisesti - kunhan vain tuulee. Niinhän se oli.

Ei kommentteja: