sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kohtaukset

Viimeksi mainitsemani epämiellyttävä unikuva kuului kolmekohtauksiseen varsin syvälliseen ja ehjään uneen. En halunnut tuoda sitä tähän, koska osa sanomasta oli liian osoittelevaa julkaistavaksi. Rakenne oli kuitenkin mielenkiintoinen. Ensimmäinen kohtaus tapahtui tutulla suojatiellä ennalta tutun naishenkilön kanssa. Toinen kohtaus taas sijoittui vieraaseen ympäristöön, aukealle ja vehreälle paikalle ja seurassani oli ennalta tuntematon intersukupuolinen. Kolmas kohtaus puolestaan rajautui kesämökkini sisätilojen tiettyyn kohtaan ja paikalla oli useita tuttuja ihmisiä ja kolme koiraa.

Keskenään erilaisista aineksista muodostui yksi, yhtenäinen tarina, joka piti löytää. Se oli kuitenkin helppoa, sillä allegoriat olivat yksinkertaisia, kun oli edes pientä käsitystä siitä, mitä voisi odottaa.

Juuri tuontyyppisen elokuvan haluaisin tehdä. Aihe olisi tietenkin toinen, mutta seksin ja lapsuudenkokemusten suhteen säilyttäisin samana. Väkivalta, seksi, sanat...Kaikki sellainen on pintaa, jonka kautta puhutaan lopulta jostain aivan muusta, paljon abstraktimmasta ja tärkeämmästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos kukaan ei puhu siitä mikä on tärkeää? Jos kukaan ei puhu edes pinnasta?


-K.

The Artist Formerly Known As Barabbas kirjoitti...

Täytyy kai vain itse puhua. Silti tai juuri siksi. Olla tahditon kiusanhenki.